60 barn på påskevandring i Tveit kirke

Onsdag 20.mars var det klart for Påskevandring i Tveit kirke for omkring 60 barnehagebarn.

Trosopplærer Margot og daglig leder Ellen Najmy ledet barn og voksne fra jula og gjennom de forskjellige dagene i påska. Barna fikk høre tre historier om noe av det Jesus gjorde som voksen, før de fikk palmegrener og tok imot Jesus som kom til Jerusalem. Derfra gikk turen videre til skjærtorsdag med vasking av føtter og måltid med brød og (vin) druer. Barna skulle være disiplene som ikke klarte å være våkne når de var med Jesus i Getsemane hage, og noen var med å få Jesus på korset.

Etter at Jesus ble lagt i graven (sakristiet) var det en lang og trist langfredag. Forskrekkelsen var stor da de lette etter han på Påskedag og flere av barna responderte gledelig da Jesus kom inn (levende) fra hovedinngangen. Nå var det glede og dans i kirkerommet.

Påskevandringen ble avsluttet med kjeks og saft, for nå var det jo fest og glede over at Jesus var levende igjen.

Margot og Ellen Najmy opplevde det veldig flott å kunne gjennomføre en Påskevandring i kirken med så mange herlige barnehagebarn.

23.03.2018