Margot Tangen er vår nye trosopplærer

margot tangen.jpg

Det var flere gode kaditater til stillingen men vårt valg falt på Margot Tangen, og hun har takket ja til stillingen, opplyser daglig leder i Tveit menighet, Ellen Najmy Mørch.

Margot er 34 år, oppvokst på Karmøy og har vært aktiv i kirke og bedehus i barne- og ungdomstiden. Etter videregående skole gikk turen til Oslo og høyskolen i Staffeldsgate, der hun fullførte en Bachelor i menighet, organisasjon og ledelse samt musikk grunnfag. Samtidig som hun var student var hun engasjert som dirigent for et ungdomskor og hun hadde praksis i Skedsmo menighet.

Etter studiene flyttet Margot til Haugesund, og begynte som trosopplærer i Skåre Menighet i Haugesund. Etter fire år i Haugesund gikk turen videre til Sunde menighet i Stavanger, der hun arbeidet seks år med trosopplæring og ungdomsarbeid. Margot Tangen har også vært med på å opprette organisasjonen «Follow Me» som arbeider med å hjelpe menigheter med oppfølging av ungdomsledere i aldersgruppen 16 – 25 år. De siste to årene har Margot arbeidet i KFUK-KFUM som programkoordinator og daglig leder i Stavanger.

Margot vil ha sin oppstart i Tveit 1. september.

Vi ser fram til at Margot skal bli en del av arbeidsfellesskapet i Tveit Menighet