Vellykket "Evert Taube konsert" i Tveit kirke

Rundt 160 tilhørere og 60 sangere og musikere, leverte en flott musikkopplevelse i Tveit kirke tirsdag kveld.

Shanty-kortet Hermanos fra Lillesand, ledet av sin dirigent Tor Flaa, framførte viser av Evert Taube med innlevelse og varme. Tveit Veterankorps, dirigert av Torfinn Dalene, hadde lyse og inspirerende toner på programmet. Også disse vet hvordan musikk skal lyde, og høstet stor applaus for sin innsats.

Konserten hadde to formål: Det ene var å glede folk med god sang og musikk, det andre var å få inn midler til et etterlengtet og nødvendig nytt lydanlegg i kirka. Resultatet ble kr 18.000,-.
En stor takk til Ingrid Wisløff Jæger som ledet konserten med varme, vidd og humor, og fikk alle til å føle seg hjemme og hjertelig velkommen til vår vakre og gamle kirke.