Konfirmasjon

Har du lyst til å være konfirmant i Tveit menighet 2017/2018 ? Dette er hva du kan vente deg:

• Du får tid til å utforske de store spørsmålene i livet sammen med andre.
  • Du lærer mer om kristen tro og deg selv, og er sammen med andre kristne i store og små fellesskap.
  • Du drar på helgetur med barn, unge og voksne i menigheten og sommerleir med mange andre ungdommer.
  • Du deltar i små grupper hjemme hos gruppeledere med enkel servering.
  • Du blir kjent med ungdomsklubben Mega og ungdom som går der, og får mulighet til å bruke dine talenter.
  • Det vil være varierte og spennende konf samlinger gjennom året

Du er velkommen til å bli konfirmant i Tveit menighet, om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. Hvis ikke du er døpt, kan du vurdere å la deg døpe før konfirmasjonsgudstjenesten (alle som blir konfirmert er døpt først).

Målet med konfirmanttiden er at ungdommer skal oppleve godt fellesskap, møte Jesus og få brukt sine gaver i tjeneste for andre.

Lederne for konfirmantene er Jens Olai Justvik, vikarierende sogneprest og Margot Tangen som er trosopplærer og ungdomsarbeider. I tillegg har vi hjelpeledere som vil være med gjennom året.

Viktige datoer:

Tirsdag 26. sept. 2017 Tveit menighetshus kl.18.00-20.00, Informasjonsmøte

Søndag 29. okt, 2017, Tveit kirke: Gudstjeneste med presentasjon av konfirmantene,

Fredag-søndag 3-5 nov, 2017:Weekend for konfirmantene og MEGA på Menighetshuset

Fredag-tirsdag 22. - 26. juni, 2018: KonfACTION, Bø i Telemark

Søndag 16. sept, 2018, Tveit kirke: Overhøringsgudstjeneste

Lørdag 22. sept, 2018, Tveit kirke: Konfirmasjonsgudstjeneste

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme noen små endringer.

Mer  om når det er konfirmasjonsundervisning samt annen viktig info finner du i dette  infoskrivet

Kontaktinfo:

Tveit menighet, Balchens vei 3, 4656 Hamresanden.

Tveit.menighet@kristiansand.kommune.no

Kontoret er betjent tirsd, onsd, torsd 9-14