Etter skoletid

Går du i 5. - 7. klasse, eller kjenner du noen som gjør det? Se her! Du er invitert til vårt nye tilbud, Etter skoletid.

Onsdager i partallsuker inviteres alle som går i 5. - 7. klasse til Etter skoletid på menighetshuset.

Etter skoletid følger skolens ferier og fridager.

Trykk her for å lese informasjonsskriv til foresatte.

Trykk her for å melde deg på en SMS-liste. Du vil da få en påminnelse i forkant.

Tilbudet krever ikke påmelding. Det er en hjelp for oss om foresatte informerer oss om allergier eller dersom det er andre ting vi bør vite om for at opplevelsen skal bli best mulig. Dette kan du gjøre i samme modul som du melder deg på SMS-listen, eller du kan kontakte oss. All personinformasjon blir konfidensielt behandlet.

Kontakt Lise Jortveit Foshaugen dersom du har spørsmål. Mail: lf369@kirken.no Telefon: 911 34 714

Vi gleder oss og håper å se mange! Velkommen.