Gudstjenester


Gudstjenesten er menighetens hovedsamling, og vi har gudstjenester tilrettelagt for de fleste grupper.
Vi har ulike gudstjenestetyper som inneholder en vanlig liturgi med eller uten nattverd, og mer barnevennlige gudstjenester. Gudstjenester for hele familien (såkalt Supersøndag) formidler budskapet via enklere liturgi, en barnevennlig musikkform og ofte en mer visuell preken/andakt, slik at alle skal få det med seg. Det er ofte bønnevandring og mer liv og røre på disse gudstjenestene.
Det jobbes også med å legge opp til ulike temamesser for hvert semester. Disse varierer i uttrykk, og er lagt opp etter søndagens preg. Mediativ,- bønn i fokus,-ulike musikalske uttrykk m.m.
Det vi først og fremst ønsker, er at du som gudstjenestegjenger skal kunne kjenne at du hører til her.                                                   

Tveit menighet ønsker deg velkommen.

NB. Så lenge det er smittevernstiltak i forbindelse med Covid-19, må vi forholde oss til dette.

 

Oversikt over gudstjenestene finner du i vår kalender

 

En kort "duft" av kommende søndag / Lydopptak


Nedenfor finner du en kort video der sokneprest Jens Olai Justvik leser kommende søndags prekentekst. Videoen inneholder også nådehilsen, Herrens bønn og velsignelsen.  Du finner også link til lydopptak av taler fra tidligere gudstjenester i Tveit menighet på denne siden.

Fra april 2021 har flere av prestene i Kristianand gått sammen om å lage podcast der de samtaler om søndagens tekst. Link til disse finner du nedenfor.

 

 

Podcast fra kirken i Kristiansand

Her finner du podcast fra kirken i Kristiansand .

Les mer