Ny kirketjener på plass i Tveit menighet


Anne Veronika Dahl har nå startet i stillingen som kirketjener.

Søndag 5. mai ble hun innsatt i tjenesten. Med sin kompetanse og personlig egnethet er det ingen tvil om at Anne Veronika er et godt tilskudd til staben! 

Her kommer en liten presentasjon av henne:

Jeg ble født i Ålesund i 1996, og bærer derfor sunnmørsbunaden stolt på 17. mai. Etter det har familien flyttet mye frem og tilbake mellom Bergen og Sørlandet. Jeg er derfor døpt i Bjorbekk kirke i Arendal og konfirmert i Olsvik kirke i Bergen. Nå bor jeg på Hånes sammen med min forlovede og hunden vår.

Jeg er utdannet lærer på universitetet i Agder, der jeg blant annet fordypet meg i faget religion. Jeg har vel alltid synes at religion har vært et spennende fag. En av grunnene er nok den dype ubeskrivelige og noen ganger overveldende følelsen jeg blir fylt med når jeg entrer et kirkerom. Jeg har så lenge jeg kan huske hatt en stor interesse for sang og musikk, og har forsøkt å kombinere disse to ved å synge i kirka når jeg har og får mulighet. Heldige meg: nå kan jeg gjøre det hver uke.

Foreløpig trives jeg utrolig godt her i Tveit menighet. Jeg er så takknemlig for måten jeg har blitt tatt imot på, og gleder meg til veien videre. Jeg vet at jeg har noen store sko å fylle når jeg nå skal gå inn i rollen som både kirketjener og koordinator, men jeg lover å gi det mitt beste og håper dere blir like fornøyd med meg som jeg allerede er med dere alle.

- Anne Veronika

Tilbake