Tveit og Hånes kirkekor


 

Tveit og Hånes kirkekor er et kor for voksne, og et samarbeid mellom Tveit og Hånes menigheter. De har øvelser hver torsdag kl 19.30 på Tveit menighetshus eller i Hånes kirke. (Se kalenderen for sted). De to første øvelsene hver høst er åpne øvelser. Da er du velkommen til å begynne i koret, eller til å prøve et par ganger for å se om det er noe for deg. VELKOMMEN. 

Korledere: Ruth Loland Sandvik, kantor i Tveit menighet og Kristian Woxmyhr, organist i Hånes menighet

 

Ludwig Van Beethoven kunne ikke høre, Andrea Bocelli kan ikke se og Luciano Pavarotti kunne ikke noter…

Hva er din unnskyldning for ikke å være med i Hånes og Tveit kirkekor? De tre nevnte kunne gitt opp sine strålende karrierer, og det med gode grunner. Heldigvis trosset de sine handikap og delte sine gaver. Kirkekoret er neppe særlig springbrett til store musikalske høyder. Til gjengjeld er det, som kor flest, en særdeles trivelig arena for den som har lyst til å gi sin stemme til noe fint som andre har laget.

Hånes og Tveit kirkekor er, musikalsk sett, slett ikke dårlige, ifølge folk som har hørt oss. Noen sier rett ut at vi synger ganske fint. Uansett kan vi love godt fellesskap, fint vennskap og mye moro for den som har lyst til å prøve seg.

Møt opp og prøv!

(Utdrag fra artikkel skrevet av kormedlem Lars Hollerud til menighetsbladet)

Tilbake