Noen bildeglimt fra bispevisitatet


Her får du en kort oppsummering av bispevisitatet i ord og bilder.

 

Her kommer noen glimt fra en flott bispevisitas uke. Biskopen og hans følge fikk besøkt mange av bygdas forskjellige virksomheter, fikk høre om et godt samarbeid med kirken og vært med på menighetsrådsmøte. Følge var også på besøk hos ledelsen på Sørlandssenteret og i kommunen.

Torsdagen inneholdt følgende: Morgenbønn i Tveit kirke, besøk på Ve skole med både ledelse og elever, Kjevik lufthavn og militærleiren før vi fikk en god lunsj og litt historie på Boen gård. Så bar det av gårde til Kvales minne og Læringsverkstedet barnehage på Solsletta, før det var besøk i Gurines hage. Supertorsdag fikk sin oppstart igjen, og på tampen av dagen var det et felles møte i menighetshuset for ulike organisasjoner og lag der tema var: Trygg oppvekst i Tveit.

Pilgrims-tur fra Oddernes kirke til Tveit kirke på lørdag og avsluttende visitasgudstjeneste på søndagen med nystekte vafler fra Vaffelbua. En flott uke med en biskop som legger vekt på at vi skal være en ALLMENN kirke med Jesus som frelser og læremester.

 

Tilbake