Påmelding til julas gudstjenester i Tveit menighet


I tråd med smitteverntiltakene, krever våre arrangementer påmelding. Les denne artikkelen for å melde deg på julas gudstjenester. 

 

Hjertelig velkommen til kirken! Alle våre arrangementer krever nå påmelding. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte Lise på 911 34 714. Vi hjelper gjerne!

Det er viktig at alle som skal delta på arrangementet blir meldt på. Det er nummererte plasser og "første mann til mølla"-prinsippet. Det er kun mulig å melde på en person om gangen. Du skal få opp en bekreftelse av din påmelding for hver påmeldte deltaker. 

Det er maksimalt plass til 50 deltakere på hvert arrangement. Vi har derfor valgt å kjøre tre gudstjenester på julaften, henholdsvis klokken 13:30, 14:45 og 16:00. Alle gudstjenestene er v/Jens Olai Justvik.

PÅMELDING (alle arrangementene er i Tveit kirke):

Påmelding til gudstjeneste julaften, 24.12, klokken 13:30: trykk her

Sang v/ Anne Martine Justvik

Påmelding til gudstjeneste julaften, 24.12, klokken 14:45: trykk her

Sang v/ Anne Martine Justvik

Påmelding til gudstjeneste julaften, 24.12, klokken 16:00: trykk her

Sang v/Amanda Winsjansen

Påmelding til høytidsgudstjeneste 1. juledag, 25.12, klokken 12:00: trykk her

-Fløyte: Therese D. Gabrielsen
- Nattverd
- Offer til Det norske misjonsselskap (NMS)

Påmelding til gudstjeneste søndag 2. januar klokken 18:00: trykk her

Påmeldingsfrist er samme dag som arrangementet finner sted, klokken 09:00. Dersom du ikke ønsker plassen(e) likevel, er det fint om du sender en SMS til 911 34 714 eller en mail til lise.jortveit.foshaugen@kristiansand.kommune.no slik at andre kan få plassen(e).

Vi minner om bruk av munnbind og god håndhygiene. Vennligst hold deg hjemme dersom du er syk. Sammen kan vi begrense smitten og skape en trygg arena. 

Tilbake