Julemysteriet


Søndag kveld den 19. desember fikk vi som hadde satt av en god time til avkopling fra all juleforberedelse, en vakker førjulsopplevelse. Se et tilbakeblikk her. 

 

 

Søndag kveld den 19. desember fikk vi som hadde satt av en god time til avkopling fra all juleforberedelse, en vakker førjulsopplevelse. Stemningen var satt allerede da vi steg inn i den fine, gamle kirken til dempet belysning fra taket og levende lys både langs veggene og fremme i kirken. Skuldrene kunne senke seg og vi skulle bare få nyte.

Vi ble servert vakker sang, flott spill på piano og fløyte, og god tekstlesning. Det var bl.a. nyere tekster av Gaute Heivoll og Lars Saabye Christensen, musikk av Secret garden og Mitt hjerte alltid vanker i et arrangement av Henning Sommerro. Det var solosang, duett og flerstemt. På sangen; I et hus (av PUST) stemte de i alle fire og gjorde en imponerende samstemt opptreden.

Det ble en stund hvor julens budskap kom frem på ulike måter gjennom sang, spill og tekstlesning.

Tusen takk til kantor Ruth L. Sandvik, Tone Charlotte Sandvik, Therese Gabrielsen, Margot Tangen og Øyvind Brennsæter (som kjørte flott lyd) for å ha gitt oss en vakker førjulskonsert og presentasjon av hva juleevangeliet handler om. Jeg håper det blir liknende Julemysterium til neste år også, og at mange flere får dette med seg. Det er det vel verd. Gledelig Jul.

Ellen Najmy Mørch

Tilbake